Home
Wat is biografisch werk?
Cursussen
Nieuws
Agenda
Lezingen en workshops
Individuele biografische gesprekken
Themaweekenden en dagen
Op maat gemaakt
Ervaringen van deelnemers
Tuinhuis, de cursusruimte
Magda Vlasblom
Contact / Aanmelden
    

 

Lezingen en workshops
Biografie:
Deze lezing is geschikt voor een ieder die nieuwsgierig is naar zijn of haar levensloop. De lezing en opdrachten geven een eerste inkijkje in de wetmatigheden van de levensloop. Aan de hand van kleine eenvoudige opdrachten maak je een fragment van je eigen levensmoza´ek zichtbaar.
 
Schrijven van levensverhalen:
Ook hier ga je aansluitend aan de lezing zelf aan de slag. Via kleine, eenvoudige opdrachten ervaar je wat het schrijven je al in korte tijd op kan leveren.

Intu´tief schrijven:
Wat gebeurt er met je als je de dingen die je bezig houden opschrijft? Zonder veel denkwerk vooraf schrijf je snel en recht vanuit je hart. Je zult zien dat je jezelf kunt verrassen. Ook hier gaat een korte lezing aan vooraf. Deze workshop is geschikt voor een ieder die deze manier van schrijven wil uitproberen.

Dit drietal is een eerste kennismaking die desgewenst met een uitgebreidere cursus of een individueel traject kan worden verdiept. De ervaring leert dat deze methode ook heel geschikt is voor mensen die beroepsmatig of vrijwillig met andere mensen werken. Bijvoorbeeld verzorgers in een verpleegtehuis, of vrijwilligers in een hospice.

Afspraken en prijzen in overleg. Bel of mail mij gerust als je meer wilt weten.