Home
Wat is biografisch werk?
Cursussen
Nieuws
Agenda
Lezingen en workshops
Individuele biografische gesprekken
Themaweekenden en midweken
Op maat gemaakt
Ervaringen van deelnemers
Tuinhuis, de cursusruimte
Magda Vlasblom
Contact / Aanmelden
    

 

open atelierAchter in de tuin van onze woning in de Emmastraat 17 staat een tuinhuis.
Daar geef ik, naast het individuele werk, mijn cursussen enkele keren per week maar ook zit ik daar zelf veel te schrijven en te schilderen, te knippen en te plakken en allerlei creatieve dingen uit te werken voor mijn cursussen.
Om andere mensen de gelegenheid te geven om ook gebruik te maken van deze heerlijke ruimte en de vele materialen wilde ik op de woensdagmiddagen om de 14 dagen de ruimte open stellen voor anderen. Heb je ook zin om te komen tekenen, met krijt te werken of te schilderen? Meld je dan aan.
Je kan lekker voor jezelf aan het werk gaan en wil je als beginneling wat hulp of aanwijzingen dan kan dat. Verder is het zo dat we elkaar natuurlijk stimuleren en van elkaar dingen kunnen leren. Het gaat vooral om het plezier erin. En heb je eens een mooi resultaat dan is dat mooi meegenomen.
Je kunt werken met de materialen die aanwezig zijn. Wil je iets anders dan moet je dit zelf meenemen. Er is een grote staande ezel aanwezig.
Materialen: papier, acrylverf, aquarelverf, vetkrijt, diverse soorten pastelkrijt, kleurpotloden. Als je zin hebt kun je ook gerust een afspraak maken om de ruimte en de materialen even te zien. Ken je nog anderen die ge´nteresseerd zijn vertel dit dan door. Wil je wel maar kun je niet op de donderdag neem dan ook contact op. Bij genoeg belangstelling is een andere dag ook mogelijk.

Voor tarieven en data zie menuoptie agenda.