Feest ter gelegenheid van het 10- jarig bestaan van praktijk- en cursuscentrum Magda Vlasblom

Feest met als titel: Jezelf in beeld brengen

Deze titel geeft wel weer wat ik in die 10 jaar heb geprobeerd te doen. Een steuntje in de rug geven om te zorgen dat je jezelf in beeld kunt brengen. Door autobiografisch te schrijven, door te tekenen en te schilderen en door gesprekken aan te gaan over je levensloop.

Wanneer: Zaterdag 2 en zondag 3 en woensdag 6 oktober

In mijn Tuinhuis kan ik steeds 8 mensen tegelijk ontvangen zo kunnen we de afstand van 1,5 meter aanhouden. Ik zou jullie willen uitnodigen om met mij dit feest te komen vieren. Je bent van harte welkom maar je moet wel even opgeven op welk tijdstip je wilt komen. Vol is vol. Mijn wens voor de volgende 10 jaar is dat mijn Tuinhuis en wat ik daar doe door nog meer mensen ontdekt wordt. Dus is mijn vraag aan jullie; als je iemand kent die wat jij doet ook leuk vindt, neem die persoon dan mee. Je kunt je ook met een groepje van maximaal 8 personen opgeven. Je eigen cursusgroepje of een vriendengroepje, een familiegroepje.

Wat is er te doen:

  • Een gezellig samenzijn met koffie of thee en gebak in de benedenruimte van ons huis.
  • Een paar workshops die recht doen aan de titel “Jezelf in beeld brengen”. Op sommige tijdstippen ligt het accent op schrijven met een kleine schilderopdracht en bij andere staat het tekenen centraal, met kleine schrijfopdracht. Iedereen kan dit. Ook als je denkt niet goed te zijn met schrijven of niet te kunnen tekenen.
  • Een kleine presentatie van mijn eigen werk is te bekijken en deels ook te koop. Ik vraag niet de hoofdprijs ervoor, maar het is leuk om weer mooie materialen te kunnen kopen voor de cursussen. Neem gerust anderen mee die belangstelling hebben.

Ingang: het gangetje doorlopen naast in de Emmastraat naast nummer 19. Aan het eind de linkertuin in. De rest wijst zich vanzelf. Je fiets kan niet mee de tuin in. Ik verheug mij erop bekenden terug te zien en nieuwe mensen te ontmoeten.

Hartelijke groet. Magda Vlasblom

Programma van de feestdagen:

Zaterdag 2 oktober
11.00 – 12.30 uur: Workshop “Jezelf in beeld brengen” met aansluitend koffie en gebak. Rondkijken bij presentatie.
13.00 – 14.30 uur: Workshop “Jezelf in beeld brengen” met aansluitend koffie en gebak. Rondkijken bij presentatie.
14.30 – 15.30 uur: Koffie met gebak en gezellig samenzijn. Rondkijken bij presentatie
15.30 – 16.30 uur: Koffie met gebak en gezellig samenzijn. Rondkijken bij presentatie

Zondag 3 oktober
11.30 – 13.00 uur: Workshop “Jezelf in beeld brengen” met aansluitend koffie en gebak. Rondkijken bij presentatie.
13.30 – 14.30 uur: Koffie met gebak en gezellig samenzijn. Rondkijken bij presentatie
14.30 – 15.30 uur: Koffie met gebak en gezellig samenzijn. Rondkijken bij presentatie
15.30 – 16.30 uur: Koffie met gebak en gezellig samenzijn. Rondkijken bij presentatie

Woensdagmiddag 6 oktober
15.00 – 16.30 uur: Workshop voor kinderen 8 t/m 12 jaar. Na afloop limonade en iets lekkers. Per kind kan er een ouder meekomen. Zij worden in de andere ruimte ontvangen met koffie en gebak. Je kunt ook in de tussentijd de binnentuinen van het Spijkerkwartier bezoeken.